26 d'abril de 2024

L'Associació Manlleu Quatre rep un reconeixement en els XXI Premis Connexió

Feceminte ha valorat el compromís per convertir Manlleu en un pol d'atracció per a la implementació de la indústria 4.0

elter.net 21 de maig de 2022 a les 11:02
Els XXI Premis Connexió reconeixen la feina d'institucions, empreses i persones en el marc de les telecomunicacions

En la celebració del DMTforum, la cita anual de les empreses del sector de les telecomunicacions a Catalunya, Feceminte va lliurar els XXI Premis Connexió que reconeix la feina d’institucions, empreses i persones en el marc de les telecomunicacions i les TIC.


L’Associació Manlleu Quatre va rebre el premi a la Iniciativa Institucional pel seu compromís per convertir Manlleu en un pol d’atracció per a la implementació de la indústria 4.0. Les empreses i entitats que en formen part ofereixen serveis d’assessorament, orientació i d’acompanyament en el procés de digitalització a empreses de diferents àmbits i sectors.


La Cooperativa Pinergia va guanyar el premi al Dinamisme Empresarial, Cinto Niqui va rebre el guardó a l’Excel·lència Professional i el jurat va decidir atorgar el reconeixement per la seva col·laboració amb Feceminte a Josep González, expresident de PIMEC.


L’esdeveniment es va celebrar a l’Espai Can Tiana de la seu de la CNMC de Barcelona i va comptar amb l’assistència d’un centenar d’empreses del sector.  

Etiquetes:
Economia i empresa