25 d'abril de 2024

El club de lectura de L'Escriba comentarà l'obra «NEOPIEL» de Juan Antonio Oliva Ostos

David Muñoz conduirà l'esdeveniment, que comptarà amb la participació de l'autor manlleuenc

elter.net 21 de maig de 2022 a les 17:18
Està adreçat a les persones inscrites al club de lectura, però també estarà obert a tota la ciutadania telemàticament

La Biblioteca Municipal de Manlleu prepara una nova edició del club de lectura de L’Escriba. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dimarts 24 de maig a les 19h i es comentarà el llibre “NEOPIEL” del manlleuenc Juan Antonio Oliva Ostos. David Muñoz serà l’encarregat de conduir la sessió, que comptarà amb la participació de l’autor.


“NEOPIEL”, publicada el 2020 per l’editorial Cazador de Ratas, barreja diferents gèneres com la ciència-ficció, la fantasia fosca i el terror. La novel·la ens situa en un futur incert i ens parla d’una noia, la Simone, que ha crescut amb una malformació a la cara. Els seus pares, com la resta de la societat que es planteja, estan obsessionats amb l’aparença i la porten a Felicity, un gran centre estètic. Allà hi coneixerà a la Silvana, una dona que li prometrà una cosa, que de primeres, sembla impossible.


L’acte està adreçat a les persones inscrites al club de lectura, però també estarà obert a tota la ciutadania a través d’un enllaç que facilitarà la Biblioteca de Manlleu. Per obtenir-lo, podeu contactar amb la biblioteca a través del telèfon 93 851 14 86 o el correu electrònics b.manlleu@diba.cat.

Etiquetes:
Cultura