26 d'abril de 2024

Golejada del CP Manlleu i triplet d'Anna Casarramona davant del Cerdanyola (8-2)

El conjunt local va demostrar molta superioritat davant del cinquè classificat a l'OK Lliga Iberdrola

elter.net 22 de maig de 2022 a les 10:34
Anna Casarramona va firmar un dels seus millors partits de la temporada | Sebas Moncusí

La penúltima jornada de la segona volta de l’OK Lliga Iberdrola es va resoldre amb victòria manlleuenca davant del Cerdanyola, el seu principal perseguidor (8-2). Tot i sumar els tres punts, el bloc capdavanter de la classificació, que passarà al playoff, es manté immutable.


La primera diana no es va fer esperar. Anna Casarramona va connectar amb Mari Díez dins l’àrea, que va rematar la pilota i Nara López va aprofitar el rebot. El Manlleu se sentia còmode i s’agradava. Després d’encaixar un gol en inferioritat numèrica per una targeta blava, l’equip local va recuperar les sensacions del principi i va anar encadenant un gol darrere un altre. Anna Casarramona va tornar a posar el seu equip per davant amb un golàs des de la frontal. Anna Bulló i Ona Castellví van ampliar la diferència abans d’arribar al descans (4-1).


El conjunt entrenat per Jordi Boada anava amb una marxa més. Poc després de tornar dels vestidors, Anna Casarramona reprenia la golejada. El Cerdanyola també ho provava, amb més insistència durant el segon temps, però les de casa estaven més encertades. De nou, Anna Bulló, a través d’una gran jugada de qualitat, Anna Casarramona, que firmava el triplet, i Ona Castellví, feien pujar el marcador al 8 a 1. El conjunt visitant va rebre la recompensa al seu esforç amb un darrer gol de Gemma Solé.  

Etiquetes:
Esports