26 d'abril de 2024

Es convoquen els Premis Innovacat 2022

Potencien el teixit econòmic i productiu d'Osona i es repartiran més de 40.000 euros als projectes guanyadors

elter.net 23 de maig de 2022 a les 12:33
Imatge dels guanyadors dels premis l'any 2018 | elter.net

Els premis Innovacat 2022, que potencien i dinamitzen el teixit econòmic i productiu d’Osona, tornen a celebrar-se i repartiran més de 40.000 euros en premis. Les empreses poden presentar els seus projectes fins al 25 de juliol.


L’Ajuntament de Manlleu i les empreses BonPreu, Casa Tarradellas, Esbelt, Girbau, Isern i Seidor convoquen la 8a edició dels Premis Innovacat, després de l’ajornament de l’última edició a causa de la pandèmia. La nova convocatòria d’aquests premis empresarials biennals son un instrument financer i de promoció de nous projectes al territori. En aquesta edició, els premis Innovacat premien el dinamisme empresarial, el talent, la creativitat, la sostenibilitat econòmica i social, la innovació empresarial i social basada en la creació de noves xarxes de col·laboració i cooperació, la implicació amb el territori, la digitalització i la transformació social. També l’agilitat, la iniciativa constant, la proactivitat i l’adaptació al canvi per avançar, per millorar i per créixer. Els premis van adreçats a les empreses d’Osona i a aquelles d’arreu del territori que aporten valor afegit a la comarca. Aquest dilluns, 23 de maig, s’obre el termini de presentació de projectes, que s’allargarà fins al 25 de juliol.


La vuitena edició repartirà dos premis en dues categories. Per una banda, el Premi Empresa Jove que s’atorgarà a la l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat amb una dotació econòmica de 12.000 €. També el Premi Empresa Avança, que s’atorgarà a l’empresa de més de cinc anys d’activitat i que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000 €. Els premis també compten amb el premi d’Assessorament Innovacat, al qual s’opta de forma voluntària, i que consisteix en un pla d’acompanyament en la gestió empresarial de 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert. En total, s’atorguen cinc plans d’acompanyament entre les empreses que indiquin al full de sol·licitud que hi estan interessades.


Els guanyadors dels premis Innovacat, en les diferents categories i premis, es donaran a conèixer en un acte públic que se celebrarà el mes d’octubre de 2022.

Etiquetes:
Economia i empresa