26 d'abril de 2024

L'Incasòl adjudica les obres de construcció de catorze habitatges de protecció oficial a Manlleu

Els dos edificis han estat projectats per l'arquitecta Joan Pineda i el termini de construcció és d'un any.

El Ter 24 de febrer de 2009 a les 18:11
En aquest solar és on l´INCASÒL farà els set pisos de protecció que es faran al carrer Alta Cortada.
L'Incasòl ha adjudicat les obres de construcció de catorze habitatges de protecció oficial a Manlleu. Es tracta de dues promocions de set habitatges cadascuna que es construiran als carrers Alta Cortada del barri de Dalt Vila i Miriana al barri de la Cavalleria i la Salut. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Construpovi. Les obres tenen un cost de 1,54 MEU.

Part d'aquests habitatges han de servir per reallotjar els veïns que actualment viuen als coneguts com a pisos de Can Garcia del barri de l'Erm de Manlleu que s'enderrocaran dins del marc de la llei de barris. Actualment es desenvolupen diferents promocions d'habitatge públic al municipi amb aquesta finalitat.

En el cas dels habitatges del carrer Alta Cortada els antics dipòsits d'aigua que hi havia en aquest espai es van enderrocar fa uns mesos. En el cas d'aquesta promoció es faran set habitatges en un bloc plurifamiliar de planta baixa i tres plantes de pis. D'aquests un habitatge tindrà dues habitacions i la resta. La superfície útil dels sis habitatges és de 69 metres. A la planta baixa hi ha un aparcament de set places.

En la promoció del barri de la Cavalleria i la Salut també de set habitatges hi haurà un bloc amb planta soterrània, planta baixa i dues plantes de pis. D'aquests set pisos quatre tenen dos dormitoris, dos en tenen tres i un té quatre dormitoris. La superfície útil d'aquests habitatges va dels 80 metres quadrats del més gran als 53 metres quadrats del més petit.

Els dos edificis han estat projectats per l'arquitecta Joan Pineda i el termini de construcció és d'un any. Les dues promocions s'inclouen en aquest projecte de reallotjament que l'Incasòl executa a través de la seva empresa filial Reursa. En aquests moments s'estan executant altres promocions d'habitatge públic com la construcció de pisos a la plaça de Llevant. Entre les que hi ha pendents d'iniciar la construcció ha de set la promoció d'habitatge que s'ha de fer al carrer Sant Ferran, al barri de Baix Vila.
Etiquetes:
Societat