26 d'abril de 2024

El Martinelia CP Manlleu jugarà contra el Telecable Gijón les semifinals de l'OK Lliga Iberdrola

Les de Jordi Boada van empatar dissabte a Palau en l'últim partit de la fase regular

Elter.net 29 de maig de 2022 a les 09:27
Anna Casarramona va xutar des de lluny i la pilota va entrar botant | CP Manlleu

El Martinelia CP Manlleu va jugar dissabte l’últim partit de la fase regular de l’OK Lliga Iberdrola contra el Palau (1-1). Simultàniament, es van jugar la resta de partits de la jornada 26, que van acabar de decidir l’ordre de la classificació i del play-off. 


L’empat entre el Palau i el Manlleu no va alterar la tercera i la quarta posició, però la derrota del Vila-sana va fer que el Telecable Gijón aconseguís la primera plaça. Això vol dir que les manlleuenques i les asturianes es trobaran en una de les semifinals de la competició, mentre que l’altra enfrontarà el Vila-sana amb el Palau. D’aquests quatre equips en sortirà el campió de l’OK Lliga 21-22.


El partit que es va celebrar dissabte al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor es va resoldre amb empat. En el primer temps, el Palau va gaudir de més possessió, però les jugades perilloses arribaven a les dues porteries. El conjunt local es va avançar amb un xut des del mig de la pista, que Alonso va parar, però la pilota va entrar plorant. Les manlleuenques també van tenir ocasions, la més clara, un penal a favor que Nara López no va poder convertir.  


A la segona meitat, una jugada similar a la del primer gol va acabar posant l’empat. Anna Casarramona va xutar des de lluny i la pilota va entrar botant (37’). Gran actuació de la portera manlleuenca, Abril Alonso, que va aturar una falta directa a favor del Palau, però també va evitar que el conjunt local sumés al marcador en diverses ocasions. En els últims instants, Maria Díez va tenir una bona oportunitat de marcar a través d’una gran jugada individual, que no va poder finalitzar amb èxit.

Etiquetes:
Esports