24 d'abril de 2024

L’IES Castell del Quer, de Prats de Lluçanès, impartirà a patir del proper curs un cicle formatiu de Grau Mitjà

Aquesta formació serà presencial, però una part de les assignatures es vehicularan per l'IOC.

El Ter 24 de febrer de 2009 a les 19:53
L’IES Castell del Quer, de Prats de Lluçanès, impartirà a partir del proper curs 2009/10 un cicle de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Aquest programa formatiu és una aposta del Departament d'Educació innovadora i inèdita a tot Catalunya i respon a la voluntat de fer possible la formació professional a zones rural de baixa densitat de població.

Segons informa el butlletí municipal, fa més d'un any que el Departament d'Educació ha estat treballant amb l'IES Castell de Quer, el Consorci del Lluçanès, l'Ajuntament de Prats i altres agents socials del territori en el marc de la Taula de Formació i Treball per tal de fer possible aquesta realitat. Finalment la signatura d'un conveni entre el Departament d'Educació i el Consorci del Lluçanès, el suport incondicional de l'IES Castell de Quer i la col•laboració de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès, farà possible engegar aquest cicle el curs vinent.

Aquesta formació serà presencial, però una part de les assignatures es vehicularan per l'IOC, Institut Obert de Catalunya. Per aquesta raó l'IES Castell del Quer esdevindrà Centre Col•laborador de l'IOC, l'únic a tot Osona. Aquesta modalitat de Formació Professional té la voluntat d’anar ampliant la seva oferta de cicles formatius i servir de prova pilot per l’extensió de la FP a zones on fins ara ha estat inviable.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu