24 d'abril de 2024

El CP Manlleu perd el primer punt de les semifianls contra el Gijón a la tanda de penals

Les manlleuenques estan obligades a guanyar dos partits a Astúries per ser a la final

elter.net 4 de juny de 2022 a les 17:52
Anna Casarramona ha sigut l'autora de l'únic gol manlleuenc | Sebas Mocusí

Semifinal molt igualada entre el Martinelia CP Manlleu i el Telecable Gijón, el líder de l’OK Lliga Iberdrola. El partit, que va obrir dissabte les eliminatòries que determinaran el conjunt campió, es va decidir a la tanda de penals. El play-off el juguen els quatre millors classificats d’aquesta temporada: Gijón, Vila-sana, Palau i Manlleu. Un d’aquests, aixecarà la copa de la lliga.


Un contraatac letal, rematat per Anna Casarramona, va donar l’avantatge al conjunt manlleuenc gairebé a l’inici de l’enfrontament (4’). Excel·lent primera part de l’equip local, que va saber marcar els tempos i va impedir que el Gijón arribés a la porteria. Anna Casarramona va protagonitzar diverses oportunitats, però la portera rival, Fernanda Paz, va intervenir per evitar que s’ampliés la diferència.


Canvi de papers a la segona meitat. El Gijón va pujar un pistó més i va prendre el control del partit. Poc després de reprendre el joc, Núria Almeida va posar l’empat al marcador, finalitzant una gran jugada col·lectiva del conjunt visitant (29’). El Manlleu va saber reaccionar i es va sobreposar. La igualtat entre els dos equips va deixar jugades i accions de gran qualitat, però no hi va haver més gols.


En la pròrroga, el cansament, després de cinquanta minuts extremadament intensos, va començar a passar factura. Els dos conjunts van intentar tímidament evitar arribar als penals, sense èxit. Quan faltaven onze segons, Anna Casarramona va crear una oportunitat d’or, però no va ser suficient.


En la loteria dels penals, cap jugadora manlleuenca va poder superar el mur asturià. La portera Fernanda Paz ho va parar tot. Ara, al CP Manlleu, li tocarà guanyar els dos partits que li queden contra el líder i a la seva pista. El pròxim enfrontament es jugarà el divendres que ve.

Etiquetes:
Esports