26 d'abril de 2024

Nordlogway consolida la seva presència a la Catalunya interior amb una nova nau a Manlleu

L'operadora logística ha invertit més de 2 milions d'euros en un espai de 4.000 m2

elter.net 5 de juny de 2022 a les 17:55
Nordlogway disposa de quatre magatzems a Manlleu i les seves oficines | elter.net

L’operadora logística Nordlogway ha inaugurat una nova nau d’emmagatzematge a Manlleu, situada al polígon Verdaguer. L’espai té una superfície de 4.000 m2 i una capacitat de 20.000 palets. El cost total del projecte supera els 2 milions d’euros.


Les obres per construir el nou equipament es van iniciar el setembre de l’any passat i es van finalitzar el passat mes de març. El magatzem logístic compta amb una zona àmplia on fer grupatges i picking, però també, de noves tecnologies d’emmagatzematge de palets i d’aprofitament de l’espai, com la prestatgeria mòbil.


Ara mateix, Nordlogway disposa de 4 magatzems a Manlleu, dos al carrer Carles Regàs Cavalleria, un al carrer Font del Tarrés, i fa uns mesos també va llogar l’espai que ocupava l’antiga fàbrica de Can Serra. També en el municipi, hi té instal·lades les seves oficines. A més, l’operadora logística té magatzems a Torelló i Santa Perpètua de Mogoda.


Nordlogway va néixer el 1946 a Torelló i s’ha convertit en una de les companyies logístiques més rellevants de la comarca d’Osona. L’empresa dona serveis logístics i s’especialitza en el sector de l’alimentació, industrial, química-farma i de gran distribució.

Etiquetes:
Economia i empresa