25 d'abril de 2024

La deixalleria municipal amplia el seu horari d'obertura

L'equipament obrirà cada dia de la setmana menys els diumenges i els dilluns

elter.net 8 de juny de 2022 a les 11:41
La deixalleria modifica el seu horari d'obertura

A partir d’aquest dimecres, 8 de juny, la deixalleria municipal del Verdaguer de Manlleu estarà oberta al públic de dimarts a divendres de 9 a 13h i de 16 a 19h. També els dissabtes de 9 a 14h.


Aquesta ampliació de l’horari d’obertura s’ha realitzat per tal de facilitar l’aportació de residus per part de la ciutadania. La deixalleria obrirà deu hores més cada setmana i els diumenges i els dilluns continuarà tancada. Des de l’equipament esperen que aquests nous horaris facilitin i potenciïn encara més l’ús de la instal·lació entre la ciutadania. Aquest fet respon a peticions dels usuaris i també a la recomanació feta per part de la Diputació de Barcelona en l’estudi Redacció d’un estudi tècnic per adequar la deixalleria municipal del Verdaguer a la normativa vigent i possibilitar la reutilització de residus presentat el mes de novembre del 2019. Els nous horaris han estat possibles amb l’externalització del servei de recollida de mobles i trastos vells, que des del mes de març presta la Fundació Tac Osona.


La deixalleria municipal del Verdaguer dona servei als municipis de Manlleu, Roda de Ter, l’Esquirol i Masies de Roda i en els darrers anys ha presentat una evolució molt positiva tant pel què fa a les entrades (13.620 usuaris l’any 2021) com a la quantitat de residus aportats (1.900,82 tones de residus l’any 2021).

Etiquetes:
Societat