25 d'abril de 2024

El CP Manlleu no té marge d'error en el segon partit de l'eliminatòria contra el Gijón

Les manlleuenques han de guanyar a Astúries si volen forçar el tercer i definitiu partit de les semifinals de l'OK Lliga

elter.net 9 de juny de 2022 a les 16:40
El segon partit es disputarà aquest divendres | CP Manlleu

Partit a caixa o faixa el que jugarà el Martinelia CP Manlleu femení a la pista del Telecable Gijón aquest divendres (20h), en directe a Ràdio Manlleu. Les de Jordi Boada estan obligades a guanyar per forçar el tercer i definitiu partit de l’eliminatòria.


El primer duel de semifinals de l’OK Lliga no va acabar amb el resultat esperat per les osonenques. El Telecable s’imposava a la tanda de penals a Manlleu, dissabte passat, posant-se així per davant en l’eliminatòria i complicant molt les coses a les de la Capital del Ter. Les d’Osona van disputar novament un partit molt igualat amb les asturianes, que van guanyar des de la pena màxima després que el partit acabés amb empat. El tècnic, Jordi Boada, explicava al final del primer enfrontament que les seves jugadores no van estar del tot encertades i és conscient que per guanyar aquest divendres, han de fer un partit perfecte.


En cas de victòria del CP Manlleu, l’eliminatòria de semifinals aniria al tercer i definitiu partit, que es disputaria aquest pròxim diumenge, també a Astúries. Si divendres guanya el Telecable Gijón, el Manlleu dirà adeu a la temporada. El partit es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu, des d’Astúries, amb la narració de Dionís Crusellas.

Etiquetes:
Esports