25 d'abril de 2024

La piscina d'estiu obrirà el 13 de juny

Es necessitarà cita prèvia per accedir a la instal·lació, en franja horària de matí o de tarda

elter.net 10 de juny de 2022 a les 10:19
La piscina d'estiu, a punt per obrir | elter.net

El pròxim dilluns, 13 de juny, la piscina municipal d’estiu obrirà les seves portes i romandrà oberta fins al 4 de setembre.


L’equipament obrirà en dos torns, de 10 a 14:45h i de 15 a 19:45h. Com ja es va fer l’estiu passat, per accedir-hi caldrà demanar cita prèviament en la franja del dia desitjada i fins a un màxim de 24 hores abans de l’hora que es vulgui accedir. Hi haurà aforament limitat en qualsevol dels casos i els dies 24 de juny i 15 d’agost, festius, la instal·lació romandrà tancada. Els usuaris tindran a la seva disposició diferents tipus d’abonaments a partir d’aquest pròxim dilluns, que es podran tramitar a la mateixa taquilla de la piscina, on també es podran comprar entrades per dies individuals. Per tramitar els abonaments caldrà portar un document d’identitat, una fotografia de carnet i fer el pagament amb metàl·lic o amb targeta.


No obstant això, des de la piscina recomanen fer la reserva de forma telemàtica i, en cas de problemes, trucar a l’equipament per gestionar les incidències.

Etiquetes:
Esports