25 d'abril de 2024

El manlleuenc Èric Zwatrzko presenta «Guapo al Mirall (Lleig a les Fotos)»

Es tracta del segon senzill del cantant sota el projecte Nosbasko

elter.net 11 de juny de 2022 a les 12:56
El tema compta amb un visualitzador creat per l'artista Steph Dutton | Laia Palomeras

“Guapo al Mirall (Lleig a les fotos)” d’Èric Zwatrzko ja es pot trobar a totes les plataformes de distribució musical.


Sota el projecte Nosbasko, el cantant manlleuenc de 21 anys ha publicat aquest segon senzill, que parla sobre la importància de no complir les expectatives que els altres i un mateix ens posem a sobre, de voler ser mil coses i acabar sent cap. El tema, que compta amb la producció, mescla i màster de Maki Beatz, ha vist la llum acompanyat d’un visualitzador creat per l’artista Steph Dutton, que ja es pot veure al canal de Youtube de Nosbasko.


El passat mes d’abril va publicar el seu primer treball, amb un so més acústic que el darrer. “Tapant forats” gira al voltant d’experiències sentimentals personals d’Èric Zwatrzko i va sortir amb un videoclip dirigit per Laia Palomeras, responsable també de la identitat gràfica del projecte sencer.


Nosbasko va néixer com un camí “que volia fer sol i el final m’he acabat envoltant de moltes persones”, explica Zwatrzko. L’artista ve del grup manlleuenc “L’Enemic” i ara es professionalitza amb aquesta nova proposta. A continuació, podeu trobar el visualitzador del tema “Guapo al Mirall (Lleig a les fotos)”:


Etiquetes:
Cultura