26 d'abril de 2024

Detenen una parella per robar la recaptació dels parquímetres de la zona blava de Manlleu

Els presumptes lladres tenien una còpia de les claus i van sostreure uns 9.000 euros

elter.net 14 de juny de 2022 a les 15:19
Van sostreure 9.000 euros dels parquímetres | elter.net

Els Mossos han detingut una parella, de 43 i 47 anys, com a presumptes autors de 34 delictes de robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa.


La investigació es va obrir a mitjans d'abril quan l'empresa que gestiona la zona blava de Manlleu va detectar que algú estava robant la recaptació als parquímetres. Els Mossos van determinar que els autors disposaven d'un joc de claus, ja que no es van forçar les màquines. A més, escollien els parquímetres amb més recaptació i sempre robaven en la franja nocturna per no ser descoberts. El 10 de juny al vespre, en un dispositiu de vigilància, els agents van detectar com una parella s'aproximava a una de les màquines i, en el moment que van obrir el caixetí, els van aturar i detenir.


Segons informen els Mossos, es tractava d'una extreballadora i la seva parella, que abordaven els parquímetres utilitzant una còpia de les clau. Als detinguts se'ls acusa de 34 robatoris amb força i es calcula que han sostret uns 9.013 euros. Els detinguts van passar el dia 11 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Etiquetes:
Societat