25 d'abril de 2024

Aquest dijous s'escolliran les quinze propostes finalistes dels pressupostos participatius 2022

S'invertiran 40.000 euros en els barris de la Cavalleria, la Salut, el Puig-Teuleria i la Coromina no industrial

elter.net 15 de juny de 2022 a les 11:04
S'han presentat un total de 152 propostes

Aquest dijous, 16 de juny, a partir de les 19:30h i amb entrada lliure a tota la ciutadania, el Museu del Ter acollirà l’acte on s’escolliran les quinze propostes finalistes dels pressupostos participatius 2022.


Enguany s’han presentat 152 propostes que han passat un procés de validació per part del personal tècnic de l’Ajuntament de Manlleu. La ciutadania votarà entre aquests quinze projectes per decidir on invertir els 40.000 euros en millores pels barris de la Cavalleria, la Salut, el Puig-Teuleria i la Coromina no industrial. El procés va començar el mes de febrer, amb la fase de generació de propostes pública. Es van recollir 152, emmarcades en diferents àmbits com la mobilitat, millora de la via pública, infraestructures i recursos diversos per millorar els barris esmentats. Un cop finalitzada aquesta fase, des de l’Ajuntament es va fer un treball amb personal tècnic del consistori en què es va estudiar cada una de les propostes, validant si s’ajustaven als criteris del procés i fent també una valoració econòmica decidir si encaixava en el pressupost global del procés. 


Aquest compta ara amb un nou punt d’inflexió del qual en sortirà la llista de quinze propostes finals. Aquesta selecció es farà en un taller participatiu aquest dijous, 16 de juny, a les 19:30 h al Museu del Ter. Tothom que ho vulgui pot participar-hi per ajudar a confeccionar la llista dels projectes finalistes.

Etiquetes:
Societat