26 d'abril de 2024

Marta Moreta, alcaldable del PSC a Manlleu per tercera vegada

L'agrupació local ha reelegit a la candidata per unanimitat

elter.net 18 de juny de 2022 a les 18:31
Marta Moreta, a Ràdio Manlleu | elter.net

L’assemblea de militants del PSC a Manlleu ha reelegit per unanimitat a Marta Moreta com a alcaldable a les eleccions municipals que es preveuen pel maig de l’any que ve. De moment, encara no s’han donat a conèixer les persones que completaran la llista encapçalada, però Moreta explica que estan treballant en una llista "transversal" amb "persones qualificades que dominin un tema concret". 


L’agrupació local va tornar a demostrar ple suport a la candidata, que serà la cap de llista de la formació manlleuenca per tercera vegada consecutiva. Ha encapçalat la formació a les eleccions del 2015 i va repetir el 2019. Actualment, el PSC és la tercera força a dins el consistori i compta amb tres regidors.


L’alcaldable socialista explica que sent "orgullosa de tenir uns companys que confien en mi" i que es pren aquest nomenament amb "il·lusió" però també amb "una gran responsabilitat" per “l’encàrrec de guanyar les eleccions per revertir les dinàmiques en què la nostra ciutat ha caigut”. "La valoració dels últims anys és realment negativa perquè no hi ha hagut un projecte clar", afegeix.


Marta Moreta és diputada en el Parlament de Catalunya pel PSC des del 2015. També, és membre del PSC Osona i consellera de Món Local, Funció Pública i Esports del “govern alternatiu” de Salvador Illa.

Etiquetes:
Política Municipal