25 d'abril de 2024

El Serpent dels Menuts busca infants per participar en una edició que recupera el format tradicional

Se celebrarà davant del Museu del Ter, comptarà amb activitats relacionades amb la llegenda i es farà la cercavila

elter.net 19 de juny de 2022 a les 10:45
El Serpent dels Menuts tindrà lloc el 14 d'agost a la tarda | elter.net

Torna el Serpent dels Menuts i ho fa recuperant el format tradicional. El 2020 la llegenda va arribar a tota la ciutadania a través d’una gravació que es va emetre a Ràdio Manlleu i el 2021 es va portar a terme una celebració adaptada al context d’aquell moment.


Enguany, la Comissió del Serpent dels Menuts torna a obrir la convocatòria adreçada als infants. Els nens i nenes participaran d’un Serpent dels Menuts que tornarà a comptar amb tallers i activitats relacionades amb la llegenda, la clàssica representació i la cercavila. L’espectacle també recupera la seva ubicació habitual, davant del Museu del Ter i el Passeig del Ter.


Les inscripcions es poden fer a través d’aquest formulari i es mantindran obertes fins a finals de juliol. Els assajos es faran cada tarda de dilluns a divendres, durant la primera quinzena d’agost. Es tracta d’una activitat totalment gratuïta adreçada a tots els nens i nenes de Manlleu, que ens seran els principals protagonistes. La celebració tindrà lloc el 14 d’agost a la tarda.

Etiquetes:
Cultura