26 d'abril de 2024

La coral Regina interpreta «La Barca» de Bianchieri al Teatre Municipal

Les cançons i els madrigals transportaran als assistents fins a la Venècia del segle XVII

elter.net 22 de juny de 2022 a les 12:21
El concert es farà al Teatre Municipal el 26 de juny | elter.net

El proper 26 de juny, al Teatre Municipal de Manlleu, la coral Regina s’embarca en una nova aventura. Interpretaran “La Barca”, del compositor Adriano Banchieri, per transportar els assistents en un viatge fins a la Venècia del segle XVII.


Tan bon punt comenci l’espectacle, a les 18h, els artistes s’enfilaran a un vaixell que els ha de transportar de Venècia a Pàdua, cabotejant la Llacuna i remuntant el riu Brenta. Serà un viatge de plaer, amenitzat per cançons i madrigals, on alguns dels intèrprets festejaran entre ells, i tots plegats celebraran les facècies del benedictí Banchieri. Facècies que seran contades a cinc veus i amb baix continu, en italià, lliurement explicades en català pels mateixos cantaires.


La coral Regina, dirigida des de fa anys pel mestre Jordi Lluch i Arenas, estarà acompanyada aquest cop per la Noemí Martínez Agell (tiorba i guitarra barroca) i un quintet vocal solista: les sopranos Eulàlia Rubinat i la Clara Enrich, la contralt Irene Recolons, el tenor Roger Vicens i el baix Rodrigo Cob. “La Barca” de Banchieri és una de les primeres òperes del barroc italià. En aquesta primera interpretació, la coral Regina en farà una versió concertant amb breus moviments escènics. El concert es farà al Teatre Municipal el 26 de juny, a les 18h, i l’entrada té un preu de 5 euros.

Cartell de l'acte

Etiquetes:
Cultura