24 d'abril de 2024

Càrrecs electes de municipis d'Amèrica Central visiten Manlleu

L'objectiu de la visita va ser intercanviar experiències vinculades a l'Economia Social i Solidària

elter.net 28 de juny de 2022 a les 10:01
La primera parada va ser a Can Puget | JM Costa

Una desena d’alcaldes i de càrrecs electes de municipis d’El Salvador, Guatemala i Hondures van ser aquest dilluns a Manlleu per conèixer experiències vinculades al desenvolupament local i a l’Economia Social i Solidària.


Els representants d’aquests municipis d’Amèrica Central  son a Catalunya per una trobada organitzada per l’Àrea de Desenvolupament Local i l’Àrea de Cooperació de la Diputació de Barcelona. A Manlleu van començar la visita amb l’alcalde, Àlex Garrido i Betlem Parés, coordinadora de l’Àrea de Promoció Econòmica i Servei a les Persones a Can Puget. En aquest punt van intercanviar experiències en el marc d’acció de l’Economia Social i Solidària i es va compartir el projecte “alTERna’t”. També es va fer una taula rodona sobre estratègies i polítiques de desenvolupament rural a Catalunya, abans de fer un àpat al Sambucus.


A la tarda i abans de marxar de Manlleu, els representants americans van visitar Mas Corcó, una cooperativa manlleuenca vinculada a l’Economia Social i Solidària.

Etiquetes:
Política Municipal