25 d'abril de 2024

Festa Major al Barri Vilamirosa

L'Associació de Veïns ha preparat un cap de setmana ple d'activitats per a tota la família

elter.net 29 de juny de 2022 a les 09:58
Els veïns del barri viuran una nova festa major | elter.net

Amb l’arribada de l’estiu també comencen les festes majors dels barris de la ciutat, a més de la Festa Major que se celebrarà a Manlleu a mitjans del mes d’agost.


Aquest cap de setmana, els dies 1, 2 i 3 de juliol, és Vilamirosa el barri que està de Festa Major. L’Associació de Veïns, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’associació Dones Solidàries ha preparat un programa d’actes per a tota la família que començarà el divendres amb el muntatge de les atraccions i la decoració de la plaça. Durant tot el dissabte hi haurà activitats. A les 9h s’obriran les atraccions; a les 11h, piscina per a nens i nenes i a partir de les 21:30h, sopar popular amb revetlla final i música a càrrec de “Duet nou estil”.


El diumenge, 3 de juliol, a partir de les 9:30h, xocolatada i coca i després, a les 10:30h, festa de l’escuma i l’aigua. Una actuació de la Peña Flamenca, havaneres amb el grup “retorn” i els focs artificials, a partir de les 18:30h, posaran punt final a la Festa Major del Barri de Vilamirosa 2022.

Agenda d'actes

Etiquetes:
Cultura