24 d'abril de 2024

CorCia Teatre estrena «Refugiats», una obra de Sergi Pompermayer

La companyia, amb aquesta representació, inaugurarà el seu nou espai al carrer Santiago Rusiñol

elter.net 29 de juny de 2022 a les 11:19
La primera representació es farà aquest pròxim divendres

La companyia de teatre manlleuenca CorCia Teatre estrenarà l’espectacle “Refugiats”, una obra de Sergi Pompermayer, en nou espai que tindrà l’entitat al carrer Santiago Rusiñol, 55, de Manlleu.


L’estrena de l’obra es farà aquest divendres, 1 de juliol, a les 21:30h, i es representarà cada divendres fins al dia 30 de juliol. L’espectacle està dirigit per en Jordi Arqués i hi intervenen els actors Abel Reyes, Pep Simon, Joan Roura, Jordi Arqués i l’actriu Àngela Coma. “Refugiats” explica la història d’un general dèspota que governa un país en plena guerra civil. L’exèrcit extermina sense pietat els guerrillers que s’han revoltat i la població civil pateix les conseqüències de l’enfrontament. Una cadena de televisió estrangera organitza un concurs a partir de les tragèdies personals dels ciutadans: guanyarà qui pugui emocionar més els teleespectadors. Es tracta d’una història escrita fa més de 20 anys que continua vigent.


Des de l’entitat afirmen que disposar d’aquest nou espai és un fet molt important per la companyia, que els permetrà desenvolupar amb garanties l’espectacle que representaran aquest estiu. L’entrada tindrà un preu de 12 euros pels menors de 20 anys i 15 euros l’entrada general.

Etiquetes:
Cultura