24 d'abril de 2024

Carme Molist, pregonera de la Festa Major 2022

La manlleuenca és pagesa i una gran aficionada a la fotografia

elter.net 30 de juny de 2022 a les 12:53
Carme Molist té una gran afició a la fotografia | elter.net

Carme Molist i Vidal serà la pregonera de la Festa Major de Manlleu 2022. El pregó es realitzarà el pròxim divendres, 12 d’agost, als jardins de Can Puget.


Molist és pagesa de professió i ho ha estat tota la vida, encara que també és coneguda per la seva passió per la fotografia. Les albades i les fotografies que proposen espais com el santuari de Puig-Agut son el principal punt d’atracció per les seves fotografies, i el nom de Manlleu apareix a mitjans de renom estatal gràcies a les que envia la Carme que, a més, ha tingut reconeixements en certamens de caràcter fins i tot europeu. I això que fa tot just cinc anys que es dedica, com a hobby, a la fotografia. “Al pregó parlaré de la fotografia, una afició que la gaudeixo molt, però també de la pagesia i com ha canviat aquesta professió durant els últims anys”, explica la pregonera d’enguany.


La Carme va començar a fer fotografies quan, ara fa cinc anys, els Reis li van portar una càmera, encara que reconeix que era una afició que ja li agradava. “Vaig començar a disposar de més temps per mi i vaig poder sortir de casa per fer fotografies. Ara hi dedico molt temps, em llevo molt d’hora, abans que surti el sol i anar a fer l’albada”, reconeix la protagonista.

Etiquetes:
Cultura