23 d'abril de 2024

Definida la programació estiuenca del Teatre Centre

Un casal de teatre, la proposta setmanal «Nits al Teatre» i l'obra de Festa Major

elter.net 2 de juliol de 2022 a les 17:18
Cada dijous del mes de juliol, a l'Espai Rusiñol, el Teatre Centre oferirà un espectacle diferent | Teatre Centre

El Teatre Centre de Manlleu presenta la seva proposta per a la temporada d’estiu. Les inscripcions per al casal d’estiu “Viu el Teatre” continuen obertes, l’espectacle setmanal “Nits al Teatre” engega el pròxim dijous i la companyia es troba preparant “El Cadàver”, l’obra que es representarà a la Festa Major de Manlleu.


L’Ajuntament de Manlleu i el Teatre Centre  tornen a organitzar el casal “Viu el Teatre” per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Enguany, la proposta anirà de bracet amb el grup La Dona del Sac per oferir un taller que fusionarà la música i el teatre. L’activitat començarà el pròxim 4 de juliol i finalitzarà el 29, de 9 a 13h. Encara es poden fer inscripcions d’última hora.


Cada dijous del mes de juliol, a l’Espai Rusiñol, el Teatre Centre oferirà un espectacle diferent. La programació engegarà el pròxim dijous 7 de juliol amb el recital a càrrec de Marta Rosell i Pol Rifà. A mig camí entre la poesia i l’antropologia, la proposta convida als assistents a reflexionar sobre el poder de les estàtues, la multitud, els cossos i el significat que atribuïm a les imatges, sigui des de la idolatria o la iconoclàstia.


Els espectacles musicals amb Dàlies Duet i Lola and the rhinos, i una funció improvisada, completaran la programació. Pel mes d’agost, la companyia ja es troba preparant el clàssic espectacle de “l’Enterrament de la Bóta” i l’obra de Festa Major, “El Cadàver”. Aquesta última és una adaptació de la pel•lícula “Un cadaver en los postres” i es podrà veure el 12 i el 15 d’agost a les 21h al Teatre Municipal de Manlleu.

Etiquetes:
Cultura