24 d'abril de 2024

Les 14 propostes finalistes on es destinaran 40.000 euros als barris de la Cavalleria, Salut, Coromina i Puig-Teuleria

La ciutadania de Manlleu ja pot escollir quines accions es portaran a terme

elter.net 5 de juliol de 2022 a les 11:30
Les propostes es poden votar fins al 18 de juliol

Els manlleuencs i les manlleuenques han presentat un total de 151 propostes de millora pels barris de la Cavalleria, Salut, la Coromina no industrial i el Puig-Teuleria, de les quals 14 han passat a la fase final. Ara s’obre el període de votació, obert a qualsevol persona empadronada a Manlleu.


D’entre les propostes que han aconseguit passar a la fase final, n’hi ha que s’han fusionat per ser idèntiques o molt similars. La votació ja està oberta i finalitzarà el pròxim dilluns 18 de juliol. Aquesta edició dels pressupostos participatius de Manlleu als barris de la Cavalleria, la Salut, el Puig – Teuleria i la Coromina no industrial arriba a la seva fi. Els projectes validats s’emmarquen en tres categories diferents (mobilitat, via pública i infraestructures i recursos) i compten amb una breu descripció, així com un pressupost estimat fixat pels serveis tècnics municipals. El pressupost total per aquest procés participatiu és de 40.000 euros.


Per participar en la votació és indispensable està empadronat a Manlleu. Es podrà votar presencialment a la biblioteca, a Can Puget, a l’Ajuntament, al Museu del Ter, a la piscina, al pavelló, al Casal Cívic Frederica Montseny, a l’ASVAT, a les escoles bressol municipals, a l’Escola d’Adults, a l’Hospital Sant Jaume, a la deixalleria, al CAP Manlleu, al mercat municipal, al Casal de la Gent Gran i Benestar Social, i per la via online, a través de www.participa311-manlleu.diba.cat. Les instruccions per fer efectiu el vot són senzilles: es podran seleccionar tantes propostes com es desitgi fins esgotar els 40.000€ destinats al procés participatiu. A la papereta de votació que es trobarà en els punts abans esmentats s’inclouran totes les propostes i s’indicarà la resta d’instruccions per prioritzar les que cada veí o veïna decideixi votar.


Un cop tancada la votació, se celebrarà una presentació pública de resultats prevista pel 28 de juliol, al Museu del Ter, i que serà degudament anunciada, on es donaran a conèixer els projectes guanyadors que s’executaran l’any vinent.  


Les propostes finalistes són les següents:


·Posar papereres al barri de la Salut


·Banda reductora de velocitat al carrer Miralles amb carrer Cavalleria


·Posar més bancs, taules de pícnic i arbres sota l'hospital


·Arreglar la pista esportiva del barri de la Coromina


·Més seguretat viària al carrer de Sant Martí


·Millora de la seguretat a la carretera de Roda


·Instal·lació d’un radar i d’un pas elevat a l’avinguda Puigmal


·Elements reductors de velocitat a la zona de l’escola Pompeu Fabra de l’avinguda Garrotxa


·Instal·lar més taules de pícnic a la zona de l’Embarcador


·Millora de l’Embarcador


·Circuit infantil amb elements naturals, integrats a l’entorn a la zona de l’Arborètum


·Instal·lació d’un parc per a mascotes a la Coromina Nord


·Recorregut ambientat amb diferents figures de fusta a la zona de l’Arborètum


·Bandes reductores al carrer Cavalleria

Etiquetes:
Societat