27 d'abril de 2024

Minerva Comerma presenta un llibre de jocs titulat «Perso Perso»

La manlleuenca, que té síndrome de Down, recull els personatges reals o de ficció més importants per a ella

elter.net 12 de juliol de 2022 a les 10:46
La presentació del llibre es farà a la Biblioteca
Dolors i Minerva Comerma, autores del "Perso Perso"

Aquest dijous a la tarda (19h) la Minerva Comerma, una jove manlleuenca amb síndrome de Down, presentarà el projecte “Perso Perso” a la Biblioteca Municipal, un treball que va sorgir arran del confinament.


Especialment durant aquesta etapa dels últims anys, la Minerva es disfressava cada dilluns de personatges reals o de ficció, personatges que per ella eren molt rellevants o li interessaven de veritat. El llibre “Perso Perso” recull tots aquests personatges i els presenta en format joc, ja que el lector haurà d’encertar de qui es tracta. Entre aquestes personalitats hi ha científics, protagonistes de pel·lícules o d’obres de teatre i estàtues, entre d’altres. La Minerva, autora principal, explica que dedica el projecte a totes les persones amb discapacitat, les quals anima que siguin “creatius” i que “creguin en ells mateixos”. La Dolors Comerma, mare de la Minerva, també és autora de “Perso Perso”.


El llibre es presentarà aquest dijous a la Biblioteca Municipal de Manlleu, amb una presentació a càrrec de Carme Rubio. També hi haurà la intervenció especial de les violoncel·listes Júlia Palacios i Bruna González i les persones que han estat mecenes ja podran recollir el seu exemplar.

Etiquetes:
Cultura