27 d'abril de 2024

Últim ple ordinari de l'Ajuntament de Manlleu abans de les vacances d'estiu

Es tractarà l'adjudicació del projecte d'urbanització del Pla Parcial Urbanístic del sector la Coromina Nord

elter.net 17 de juliol de 2022 a les 17:34
El pròxim dimarts a les 19h es farà l'últim ple abans de les vacances | elter.net

El pròxim dimarts a les 19h, tindrà lloc el ple ordinari del mes de juliol a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu. És l’últim ple abans de les vacances d’estiu i es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu i pel canal de Youtube de l’ens local.


Entre els punts que es tractaran destaca l’adjudicació dels lots números 1 i 2 del contracte per a l’execució de les obres del projecte d’urbanització del Pla Parcial Urbanístic del sector la Coromina Nord. Un cop s’hagi superat aquest tràmit, podran començar les obres al polígon del Mas.


En l’ordre del dia també hi apareix l’aprovació de l’addenda anual per al finançament del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal d’Osona en matèria d’habitatge i l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa de Ciutats Interculturals (RECI). Es tracta d’una agrupació de ciutats de diferents punts del territori espanyol compromeses amb l’impuls de polítiques de gestió de la diversitat basades en la interculturalitat. En total, el ple compta amb 13 punts.

Etiquetes:
Política Municipal