26 d'abril de 2024

Manlleu construeix el primer bowl d'Osona a l'skate park situat al passeig del Ter

Es tracta de la primera fase d'un projecte de millora integral de l'espai

Elter.net 25 de juliol de 2022 a les 17:50
El projecte, executat per l'empresa Volcano, té un pressupost de 48.000 euros

L’Ajuntament de Manlleu ha construït el primer bowl d’Osona a l’skate park que es troba al passeig del Ter. D’aquesta manera, l’equipament aixecat per l’Escola Taller fa més de 10 anys, ara disposa d’una nova zona, que imita la forma d’una piscina.


El projecte, executat per l’empresa Volcano i amb un pressupost de 48.000 euros, ha estat ideat per diferents usuaris que van demanar la remodelació de l’espai. El procés de creació d’aquest nou element ha sigut el resultat d’un treball conjunt entre aquestes persones, l’Ajuntament de Manlleu i l’empresa constructora, especialista en disseny i construcció d’skate parks. De cara al setembre, es farà la inauguració.


De fet, es tracta de la primera fase d’un projecte que preveu fer una reforma integral de tot l’equipament. Des de l’Ajuntament de Manlleu s’ha explicat que es va aprovar aquesta idea perquè moltes persones ho demanaven i perquè “reforça un equipament, consolidat com un lloc de trobada al passeig del Ter, que dinamitza l’activitat física”.

Etiquetes:
Esports