24 d'abril de 2024

Manlleu recupera l'Oficina d'Habitatge de la ciutat

El nou equipament ha estat possible gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament de Manlleu i el Consell Comarcal

elter.net 28 de juliol de 2022 a les 17:57
La nova Oficina d'Habitatge de Manlleu està situada al carrer Doctor Fleming | elter.net

La nova Oficina d’Habitatge de Manlleu va obrir aquest dimecres les seves portes per primera vegada i l'endemà es va fer l’acte de presentació de l’equipament, que està situat al carrer Doctor Fleming. La posada en marxa d’aquest projecte ha sigut gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament de Manlleu i el Consell Comarcal d’Osona.


L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido; el president del Consell Comarcal, Joan Carles Rodríguez; el vicepresident del Consell Comarcal, Pere Medina, i el regidor d’Habitatge de Manlleu, Rafa Cuenca.


Àlex Garrido va obrir els parlaments assenyalant que es tractava d’un projecte en el qual l’Ajuntament i el Consell Comarcal hi han estat “treballant intensament, no diré els últims mesos, si no els últims anys” i va afegir que “no ha estat un procés fàcil”.


Manlleu ja havia tingut una Oficina d’Habitatge pròpia, però aquesta va deixar de funcionar i es va traslladar el servei a les oficines que el Consell Comarcal té a Vic. Tot i això, recuperar-la era una reclamació política i social que els últims anys ressonava al municipi. De fet, el projecte d’instal·lació d’aquesta oficina ja entrava en el Pla d’Ocupació de Mandat del 2019-2023.


L’Oficina d’Habitatge de Manlleu treballarà conjuntament amb el Consell Comarcal. Rafa Cuenca va explicar que l’oficina retorna el servei d’habitatge presencialment a la ciutat i que ho han aconseguit de “manera diferent perquè ho fem sumant, ho fem treballant conjuntament amb el Consell Comarcal. Unint forces, experiència, coneixement, motivació i energies”.


Joan Carles Rodríguez va tancar la inauguració dient que aquest equipament “és un exemple de treball conjunt entre administracions” i “manifesta les ganes del Consell Comarcal per donar suport als municipis”.

Etiquetes:
Societat