26 d'abril de 2024

La Salle i la Fundació Cefortem signen un nou conveni que enforteix el Pacte per l'Agenda d'Innovació de Manlleu

L'acord explicita que la gestió dels Cicles Formatius és responsabilitat de La Salle Manlleu

elter.net 30 de juliol de 2022 a les 09:52
En l'acte hi van assistir representants de La Salle i la Fundació Cefortem | La Salle Manlleu

La Salle i la Fundació Cefortem (Centre de Formació en Tecnologies de Manlleu) han signat aquesta setmana un nou conveni de col·laboració.


En aquest acord s’explicita que la gestió de la formació professional reglada (Cicles Formatius) va a càrrec de La Salle Manlleu i que aquella no reglada serà portada per la fundació, que a més actua com a pont amb el món empresarial.


El nou conveni compta amb la signatura de Jordi Jover, director de la Xarxa d’obres de La Salle Catalunya, i Joan Rovira, president de Cefortem. En l’acte hi van assistir Pere Vivancos, que assumirà el càrrec de director de la Xarxa d’obres de La Salle Catalunya a partir de setembre; Vicenç Devesa, director de La Salle Manlleu, i Xavier Capelles, gerent de Cefortem. Les dues entitats formen part del Pacte per l’Agenda d’Innovació de Manlleu, signat la primavera passada juntament amb altres institucions del territori. Aquesta aliança busca una transformació urbana i estructural basada en les noves tecnologies, el coneixement i la innovació.


La Fundació Cefortem té la finalitat de promoure els estudis de Formació Professional a la comarca d’Osona i el reciclatge de les persones treballadores per millorar el seu perfil professional.

Etiquetes:
Cultura