26 d'abril de 2024

Guillem Roma tancarà la gira del disc «Kiribati» a Manlleu

El Teatre Municipal acollirà una actuació, que comptarà amb col·laboracions d'artistes convidats

elter.net 30 de juliol de 2022 a les 18:10
El concert serà un comiat abans d'una parada temporal

El colofó a la gira del disc “Kiribati” serà l’actuació que tindrà lloc el pròxim 15 d’octubre al Teatre Municipal de Manlleu. Guillem Roma està preparant una “festa tropical”, que comptarà amb col·laboracions especials d’artistes convidats. Serà l’últim concert abans d’una parada temporal.


El 23 de març de l’any passat veia la llum el quart àlbum del cantautor manlleuenc. Un total d’onze temes encapçalats per la cançó “Kiribati”, que comparteix nom amb el primer país que quedarà submergit per culpa del canvi climàtic, un arxipèlag idíl·lic. Tal com explica el mateix autor, l’àlbum transmet aquesta mateixa paradoxa, amb melodies energètiques i positives, però també amb un missatge d’alerta que posa la mirada en els errors de l’espècie humana.


“Kiribati” té un eix temàtic principal, el canvi climàtic; una sonoritat que juga amb l’electrònica, però que conserva la cançó d’autor característica de Guillem Roma, i que compta amb la col·laboració d’artistes com Sílvia Pérez Cruz o Pavvla. La gira ha portat a l’autor a Tossa de Mar, Banyoles, la Garrotxa, Castelló d’Empúries, Els Guiamets, Bescanó i una llarga llista de localitats.


Les entrades pel concert del 15 d’octubre ja estan a la venda i es poden adquirir en aquest enllaç amb un cost de 12 euros. L’actuació començarà a les 20:30h al Teatre Municipal de Manlleu. L’esdeveniment rep la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu.  

Etiquetes:
Cultura