24 d'abril de 2024

El cartell de la Festa Major 2022 s'inspira en els orígens de la celebració

L'encarregat de fer el disseny ha sigut l'artista multidisciplinar manlleuenc, Jacob Cabezas

elter.net 2 d'agost de 2022 a les 18:18
El disseny es troba en tots els cartells, llibrets, publicacions i banners de la celebració | elter.net

Enguany, el cartell de la Festa Major de Manlleu ha anat a càrrec de Jacob Cabezas, artista multidisciplinar. El seu disseny es troba en tots els cartells, llibrets, publicacions i banners de la celebració.


Una figura femenina estirada a terra vista des de dalt, colors nocturns amb algun toc càlid, que recorda la il·luminació produïda pels focs artificials. L’artista ha creat aquesta obra de forma digital i s’ha inspirat amb el cartell que un bon amic, Pol Robles, va fer el 2015.


Els orígens de la festa manlleuenca, una actualització de l’ascensió de la Mare de Déu, les flors d’Edvard Munch, entre altres. Cabezas va reunir diferents idees i referències i les va bolcar en el cartell d’aquest any. “La persona que hi apareix gaudeix de l’estiu, estirada i mirant un cel il·luminat”.


Jacob Cabezas és un artista multidisciplinar que va començar la seva carrera artística treballant amb tècniques més digitals, com per exemple, l'animació i les peces multimèdia, i que a poc a poc ha fet el pas a la creació més tradicional, amb pintures i dibuixos.

Etiquetes:
Cultura