24 d'abril de 2024

En marxa el nou servei d'assessorament per a empreses agroalimentàries

L'Ajuntament de Manlleu forma part del grup d'entitats que coordina l'assistència

elter.net 3 d'agost de 2022 a les 11:14
En la primera sessió es començarà el treball d'orientació i identificació dels serveis que pot requerir el projecte

Amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), s’ha posat en marxa un nou servei d’assessorament per a empreses i persones emprenedores del sector agroalimentari d’Osona i el Lluçanès.


Un equip format per especialistes en el sector agroalimentari i experts en enginyeria especialitzada, assessoria alimentària, conversió a ecològic, entre altres; ofereixen diferents serveis als usuaris.


Per a persones emprenedores, s’ajuda en els àmbits de la planificació, l’anàlisi de viabilitat, els estudis de mercat, la definició de plans comercials, la identificació de subvencions i normatives, localització d’obradors compartits, etc. Per a empreses, s’ofereixen serveis d’acompanyament en el desenvolupament de noves línies de producte, innovació, estratègies de creixement, processos de relleu, digitalització, etc.


L’assistència està coordinada per les entitats públiques del territori: Creacció, Consorci del Lluçanès, Consell Comarcal d’Osona, Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; Mancomunitat de la Plana, Ajuntament de Manlleu, Ajuntament de Centelles, Ajuntament de Roda de Ter, Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, Ajuntament de Les Masies de Voltregà, Ajuntament de Sant Pere de Torelló i Ajuntament de l’Esquirol.


Es pot demanar cita a través de la web del servei. En aquesta primera sessió es començarà el treball d’orientació i identificació dels serveis que pot requerir el projecte.

Etiquetes:
Economia i empresa