25 d'abril de 2024

La comèdia i el misteri es fonen en la nova proposta dirigida per David Ceballos, «EL CADÀVER»

L'Associació Cultural Teatre Centre està enllestint els últims detalls de l'obra de la Festa Major

elter.net 3 d'agost de 2022 a les 15:52
S'han programat dues funcions: divendres 12 d'agost i dilluns 15 d'agost a les 21h

Una obra divertida i surrealista, plena d’embolics. La nova proposta del director David Ceballos convida al públic a resoldre un crim imperfecte. L’Associació Cultural Teatre Centre es troba aquests dies enllestint els últims detalls de "EL CADÀVER", l’obra que oferirà durant la Festa Major de Manlleu al Teatre Municipal.


Es tracta d’una adaptació i traducció de la pel·lícula “Murder by Death” de Robert Moore. Els cinc millors detectius del món es veuen atrapats en una casa tot un cap de setmana i la seva amfitriona els hi proposa un joc: algú d’ells morirà i, qui sigui capaç de descobrir l’assassí, s’endurà un milió de dòlars. Qui guanyarà?


Entre l’equip artístic i tècnic, la producció manlleuenca suma més de vint persones. El repartiment compta amb actors i actrius consagrats de l’Associació Cultural Teatre Centre, com per exemple, Rosa Baulenas, Pep Jané o Guillem Riera. Entre la nova generació, hi trobem Marcel Cobos, Ivet Humà o l’Àngel Boix.


L’escenografia i tramoies ha anat a càrrec de Pep Colomer i Rafa Cuenca, el vestuari ha sigut obra de Marina Berrocal i Mar Gaja s’ha encarregat de la caracterització. El disseny de la il·luminació ha estat creada per Joan Serra i el disseny gràfic i fotografia ha sortit del treball conjunt entre Marina Berrocal i Guillem Moral. La coreografia ha sigut dissenyada per Anna Bargués, Neus Colomer és la regidora del projecte i Albert Caballeria és el tècnic de so.


S'han programat dues funcions: divendres 12 d’agost i dilluns 15 d’agost a les 21h. Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç i el seu cost és de 15 euros i 12 pels socis/es.

Etiquetes:
Cultura