26 d'abril de 2024

Naïm Anki, l'artista darrere la samarreta de Fes-te Jove

La il·lustració d'enguany té un disseny més urbà i simple

elter.net 3 d'agost de 2022 a les 18:29
Anki va ser seleccionat a través d'un concurs engegat per la Comissió de Fes-te Jove | elter.net

L’artista Naïm Anki ha sigut l’encarregat de dissenyar la samarreta que vestiran els participants de la Fes-te Jove 2022. També, tot el material gràfic que promociona la celebració. De fet, la il·lustració que va protagonitzar l’edició del 2020, també era seva.


Les dues vegades, Anki va ser seleccionat a través d’un concurs engegat per la Comissió de Fes-te Jove. Normalment, la competició engega a l’abril i finalitza el juny. El jurat està format per membres de l’organització.


En aquesta darrera ocasió, l’objectiu principal de l’artista era modernitzar el disseny amb una il·lustració més urbana i més simple, amb elements que cridessin l’atenció i que recordessin als diferents actes que té la celebració. Alhora, volia que fos una proposta dinàmica i fresca. La paleta de colors utilitzada juga amb el verd, com a color de fons; el groc i el blau.


Naïm Anki ha estudiat a l’escola d’art de Vic. És un artista que es basa en el “caos ordenat”. Les seves creacions van des de l’obra més realista fins a la desfiguració, però sempre amb un toc de crítica social i d’humor. La seva feina es pot veure publicada al seu perfil d’Instagram @naim_anki.

Etiquetes:
Cultura