25 d'abril de 2024

El número 170 de la revista El Ter ja es troba a tots els quioscos, llibreries i estancs de Manlleu

La portada és una fotografia de Carme Molist, fotògrafa i pregonera de la Festa Major d'enguany

elter.net 5 d'agost de 2022 a les 08:19
El número 170 de la publicació bianual compta amb 87 pàgines de contingut | elter.net

L’edició d’estiu de la revista El Ter ja està disponible a totes les llibreries, quioscos i estancs manlleuencs a un preu de 4 euros. El número 170 de la publicació bianual compta amb 87 pàgines de contingut.


Destaca en portada l’èxit dels embotits artesans locals arreu de Catalunya, la recuperació de la normalitat en les principals festes de Manlleu o l’exili forçat de la Yehveniia Olynk i la seva filla.


La revista, sota la direcció del periodista, Àlex Ávila; recull una entrevista a l’artista amb síndrome de Down, Minerva Comerma, autora del llibre “Perso Perso”; una reflexió sobre la Llei Audiovisual de la mà de les cineastes, Ariadna Dot i Gris Jordana, i la nova aventura de la ciclista, Sònia Colomo, que la portarà a creuar Llatinoamèrica.


També, la reivindicació del Grup Excursionista de Manlleu, els viatges que fan viatjar de Maria Carme Suñén i Eric Turró, un repàs a la vida i trajectòria de l'escriptor, Jacint Sala; el llibre “Els ocells del passeig del Ter a Manlleu” d’Albert Pedro, entre altres. En contraportada, hi trobem l’entrevista a l’artista i director de la primera escola de pintura del municipi, Juan Varea.


La imatge escollida per encapçalar la revista ha sigut una fotografia del castell de focs de la Festa Major, obra de la fotògrafa i pregonera d’enguany, Carme Molist.

Etiquetes:
Societat