25 d'abril de 2024

Vila-sana serà l'escenari de la supercopa d'Espanya femenina, el duel entre els millors equips de la temporada passada

El CP Manlleu s'enfrontarà a les semifinals contra el Telecable Gijón

elter.net 6 d'agost de 2022 a les 09:16
Les manlleuenques tenen un mal historial pel que fa a enfrontament contra l'equip asturià | CP Manlleu

El 10 i 11 de setembre es disputarà la segona edició de la supercopa d’Espanya femenina d’hoquei patins.


Vila-sana acollirà l’esdeveniment, que enfrontarà els quatre millors equips de la temporada passada: Generali HC Palau de Plegamans, campió de l’OK Lliga Iberdrola; Martinelia CP Manlleu, campió de la Copa de la Reina; el Telecable Gijón, primer classificat un cop finalitzada la lliga regular, i el Vila-sana, equip organitzador.


El sorteig de la semifinal va tenir lloc el passat 26 de juliol al Museu del Vi “Vinseum” de Vilafranca del Penedès, conjuntament amb el sorteig de les lligues nacionals de la temporada 2022 – 2023. La competició va quedar repartida de la següent manera: el Palau jugarà contra el Vila-sana i el Manlleu es veurà les cares amb el Telecable Gijón.


Es tracta d’un rival complicat. En la temporada passada, tant a la lliga regular com en el play-off, l’equip asturià va vèncer tots els enfrontaments davant les manlleuenques. De fet, l’equip entrenat per Jordi Boada només va marcar dos gols, en els quatre partits que es van disputar.


Actualment, el vigent campió és el Generali HC Palau de Plegamans. L’any passat, l’equip va alçar el trofeu de la primera edició d’aquesta competició, després d’imposar-se a la final amb un clar 0 a 6 davant el Cerdanyola.

Etiquetes:
Esports