26 d'abril de 2024

Manlleu forma part del grup d'impulsors de la campanya «Fengshui Digital» sobre ciberseguretat

La iniciativa de l'ACC té l'objectiu d'enriquir la cultura de la seguretat digital de la societat catalana

elter.net 6 d'agost de 2022 a les 11:55
L'Ajuntament de Manlleu difondrà per xarxes recursos i materials sobre ciberseguretat

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya (ACC) i vuit municipis, entre aquests Manlleu, llancen la campanya “Fengshui Digital” que té l’objectiu d’enriquir la cultura de la seguretat digital de la societat catalana.


L’Ajuntament de Manlleu difondrà per xarxes recursos i materials, com per exemple, articles, podcasts, un kit per crear credencials robustes i metodologia per endreçar i protegir les dades. Tota aquesta informació també es podrà trobar a la pàgina web de l’ens local i de l’ACC.


La campanya compta amb la col·laboració de les administracions locals per fer arribar el contingut a la ciutadania. Amposta, Molins de Rei, Mollerussa, Sant Feliu de Guíxols, Sant Sadurní, la Seu d’Urgell i Valls, també formen part d’aquesta iniciativa. Els municipis adherits a la proposta es comprometen a participar proactivament a la millora contínua de la integració de la cultura de la ciberseguretat a la societat.


El “Fengshui Digital” s’emmarca en les diferents accions dels Hàbits Cibersaludables que, promoguts des de 2018 per Internet Segura, fomenten el coneixement i la sensibilització de la ciutadania sobre cinc àmbits: la protecció de les dades digitals, la privacitat, com evitar el frau digital, l'actuació cívica a les xarxes socials i l'actualització dels dispositius connectats.

Etiquetes:
Societat