24 d'abril de 2024

«Manlleu es Mou pel Zero!» la iniciativa que promou un canvi d'hàbits, el comerç local i consciència ambiental

Es pot participar de la campanya a través de l'aplicació mòbil «Go Zero Waste»

elter.net 7 d'agost de 2022 a les 17:07
Existeixen tres formes de participar-hi: digital, analògica o experiencial | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu té en marxa la iniciativa “Manlleu es Mou pel Zero!”, un projecte que promou hàbits sostenibles en les persones, el consum conscient i de proximitat i la consciència ambiental. Existeixen tres formes de participar-hi: digital, analògica o experiencial.


La campanya compta amb una aplicació col·laborativa creada per l’empresa “Go Zero Waste”. Es tracta d’una eina digital que proposa reptes en diferents àmbits per acostar a la població al Zero Waste, reduir el màxim els residus i les escombraries que es generen diàriament. L’acció ja ha arribat a 35 països diferents i a 4.000 establiments.


Alguns dels reptes que es plantegen són: fer la compra amb una bossa reutilitzable, llençar la fracció orgànica al contenidor marró o posar una galleda sota la dutxa per estalviar aigua mentre s’espera que surti l’aigua calenta. Cada acció dona punts i els participants entraran en un sorteig de premis per gastar al comerç, oci i cultura de Manlleu.


També es pot participar en la iniciativa de forma analògica, emplenant les butlletes que es troben al Mercat Municipal, i a través de les activitats, tallers o xerrades que s’organitzen a la ciutat. Per a més informació podeu consultar l'enllaç de la campanya.

Etiquetes:
Societat