25 d'abril de 2024

Osonament organitza tallers de musicoteràpia dirigits a millorar la salut mental de les persones grans

Son gratuïts, començaran al setembre i es realitzaran al Casal Cívic Frederica Montseny

elter.net 11 d'agost de 2022 a les 09:42
El curs començarà al mes de setembre | Foto de Jamille Queiroz en Unsplash

La música, igual que qualsevol disciplina artística, té beneficis terapèutics en l’àmbit efectiu, cognitiu, social i comunicatiu per a les persones.


Amb els objectius d’expressar i transformar les emocions, els sentiments o els pensaments a través de la música, Osonament organitza uns tallers de musicoteràpia amb el suport del servei de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu. Aquesta convocatòria fa referència a activitats dirigides a millorar la salut mental de la població, però en concret a les persones grans. Uns beneficis i avantatges que són molt importants en el procés de recuperació de les persones amb problemes de salut mental i/o addiccions. El valor rehabilitador de la música acompanyada d'una dotació de personal qualificat i instrumental adient a cada situació permet ajustar la música a les necessitats de les persones ateses en el seu procés.


Aquests tallers també serviran a les persones inscrites a potenciar la creativitat i les competències personals, millorar l'autoestima o el benestar emocional a través de diferents propostes que utilitzaran la música com a eina. Les inscripcions ja estan obertes i per formalitzar-les cal posar-se en contacte amb Osonament. Els tallers, gratuïts i impartits per Carla Serrat, es faran al Casal Cívic Frederica Montseny entre el setembre i el desembre.

Cartell del taller de musicoterapia

Etiquetes:
Societat