24 d'abril de 2024

Formacions subvencionades per a persones emprenedores i empreses al Lab Manlleu

L'equipament ha donat a conèixer els cursos que acollirà a partir de setembre

elter.net 13 d'agost de 2022 a les 09:34
La proposta s'organitza des de l'OPE Empresa conjuntament amb altres col·lectius | elter.net

El Lab Manlleu ha anunciat la programació que s’engegarà a partir del setembre i fins al desembre. L’equipament acollirà diverses sessions formatives i cursos adreçats a persones emprenedores i empreses. La proposta s’organitza des de l’OPE Empresa conjuntament amb altres col·lectius com l’alTERna’t i el MAB.


Durant el mes de setembre tindran lloc les activitats “Intercooperem per enfortir-nos”. La proposta exposarà els avantatges d’intercooperar (20 de setembre) i explicarà les eines jurídiques i financeres al servei de la intercooperació (27 de setembre). Les dues formacions aniran a càrrec de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i s’inclouen dins els actes del mes de l’ESS d’Osona.


El taller “Protecció dels drets de la propietat intel·lectual i laborals en l’àmbit cultural i artístic” obrirà la programació d’octubre el primer dijous del mes. El 18, 20 i 25 es portarà a terme el curs “Incrementa les teves vendes amb Whatsapp Business”, adreçat a comerços associats al MAB. Finalment, el 19 d’octubre, tindrà lloc la sessió “Certificat digital i facturació electrònica”.


El novembre es farà l’streaming sobre el poder del directe, amb una duració de quatre hores, i del novembre al desembre s’organitzaran dues formacions de transició productiva cap a l’economia verda i digital. Les darreres propostes encara no tenen data especificada perquè s’adaptaran a les necessitats de les persones participants.


Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Lab Manlleu.


 

Etiquetes:
Cultura