26 d'abril de 2024

El Museu del Ter organitza una jornada de portes obertes amb motiu de la Festa Major

L'equipament cultural també ha preparat una visita al campanar de l'església de Santa Maria de Manlleu

elter.net 14 d'agost de 2022 a les 10:55
Es podran visitar, de manera gratuïta, totes les exposicions del museu | Museu del Ter

Amb motiu de la Festa Major de Manlleu, el Museu del Ter ha organitzat una jornada de portes obertes per demà dilluns. S’han establert dos torns, de 10 a 14h i de 17 a 20h. Durant aquell dia també es faran dues visites teatralitzades gratuïtes, la primera a les 11h i la segona a les 12h, i s'obrirà l'accés al campanar de l'església de Santa Maria de Manlleu, de 20 a 23h.


En l'horari marcat, el públic podrà visitar les instal·lacions del museu de manera gratuïta. Ara mateix, l'equipament cultural disposa de tres exposicions permanents que són: "La fàbrica de riu", "La societat industrial" i "Els rius mediterranis". Per altra banda, també hi ha muntades dues mostres temporals, anomenades "Reconstruint els pisos de can Garcia” i “Fent penya, fent Barça, Fent Manlleu. 50 anys d’història de la Penya Barcelonista de Manlleu".


De forma excepcional, també s'han organitzat visites teatralitzades gratuïtes per demà, normalment aquesta activitat té un cost de 5 euros per persona i només té lloc els diumenges. S'han previst dues passades, però per a la segona, a les 12h; ja no queden entrades. Per aquelles persones interessades, encara es pot fer la inscripció per al primer torn, que es farà a les 11 del matí, trucant al 938515176 o a través del correu electrònic info@museudelter.cat.


Per rematar la jornada, el Museu del Ter també ha preparat una visita al campanar de l'església de Santa Maria de Manlleu. De 20 a 23h, els assistents podran pujar en el punt més alt de l'edifici, 50 metres d'alçada, i contemplar el paisatge que envolta Manlleu. Es tracta d'una oportunitat que només té lloc un cop l'any, actualment no s'organitzen visites al campanar, tret d'aquesta.

Etiquetes:
Cultura