26 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu posa a disposició de la ciutadania més de 60 mapes interactius amb informació del municipi

Un catàleg de camins, el patrimoni cultural de Manlleu, aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda, entre altres

elter.net 14 d'agost de 2022 a les 18:27
Les dades es presenten d'una forma molt visual, acompanyades d'infografies, diagrames i mapes interactius

Nexus Geographics i l’Ajuntament de Manlleu han configurat més de seixanta mapes interactius amb informació del municipi. La iniciativa s'emmarca en el projecte de dades obertes SITUAM (Sistema d'Informació Territorial Unificada de l'Ajuntament de Manlleu).


S'ha habilitat un portal web on apareixen diferents categories: un catàleg de camins, xarxa municipal de fibra òptica, equipaments municipals, entitats, entre altres. Les dades es presenten d’una forma molt visual, acompanyades d’infografies, diagrames i mapes interactius. Aquesta eina té l'objectiu de facilitar l'accés i la comprensió de la informació. De fet, fa uns mesos l'Ajuntament va rebre un Segell InfoParticipa, un reconeixement a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local atorgada per la Universitat Autònoma de Barcelona. 


A part del nou portal, la informació també es pot consultar a “Manlleu Dades Obertes”. Els suggeriments i les consultes es poden fer arribar a l'ens local a través del mail dadesobertes@manlleu.cat.


Nexus Geographics és una empresa especialitzada en geolocalització, que genera més de 30 milions de mapes diaris. Actualment, l’organització disposa de milers de clients, d’àmbit nacional i internacional, que contracten els seus serveis.

Etiquetes:
Societat