25 d'abril de 2024

El CP Manlleu masculí fa el primer entrenament de la pretemporada

Els manlleuencs, que han incorporat mitja dotzena de jugadors, jugaran al grup sud de l'OK Lliga Plata

elter.net 2 de setembre de 2022 a les 12:31
Els manlleuencs ja entrenen | CP Manlleu

Mesos després del descens de categoria, el Martinelia CP Manlleu masculí comença una nova temporada amb l’objectiu de, amb un grup novament molt jove, tornar a lluitar per l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei estatal.


Aquesta setmana, els jugadors dirigits per Arnau Casanovas i Quim Casalí, s’han tornat a posar els patins per realitzar el primer entrenament de la pretemporada. Ho han fet amb Nacho Bravo, Biel Autet, Biel Humà, Pau Contreras, Sebas Moncusí i Roger Codinach, jugadors que continuen respecte de la temporada passada, i amb Carlos Paneque, Rubén Martín, Marc Panella, Marc Rouze, Joan Picart i Pol Sala, les noves incorporacions, que arriben per cobrir les baixes de jugadors que han deixat el club com Biel Pujadas, Marc Pujadas, Aleix Borregán o el porter Xevi Arcas.


Encara queda més d’un mes perquè comenci la competició oficial pel CP Manlleu, que jugarà al grup sud de l’OK Lliga Plata. Els osonencs debutaran el dia 22 d’octubre a casa contra un altre dels recentment descendits de categoria, el Palafrugell. Enguany es recupera també el derbi comarcal contra el CP Vic.

Etiquetes:
Esports