24 d'abril de 2024

El CP Manlleu va caure eliminat contra el Telecable Gijón en la semifinal de la Supercopa (1-2)

El gol de la nouvinguda Júlia Canal va posar emoció al duel fins al final

elter.net 10 de setembre de 2022 a les 13:34
Les ocasions més clares les han tingut Casarramona, Comas i Canal

El pavelló de Vila-sana va acollir dissabte la primera semifinal de la Supercopa d’Espanya, que va enfrontar a dos vells coneguts, el Martinelia CP Manlleu i el Telecable Gijón (1-2). El conjunt rival va dominar gran part del partit, però el gol de Júlia Canal va revolucionar el duel.

Primers minuts de tempteig amb ocasions pels dos equips, però sense gaires riscos. El conjunt entrenat per Jordi Boada va apostar per un joc més conservador i les asturianes, en canvi, per un de més vertical i ofensiu. Tot i això, nombroses ocasions van arribar a les dues bandes. Per part del Manlleu, Comas va protagonitzar dues oportunitats clares, sola davant de porteria, que no va poder materialitzar. El Gijón, que també va gaudir de diverses arribades, va aconseguir el primer gol amb una rematada de Catarina al minut 15. En els últims instants de la primera meitat, la pilota es va passejar per la línia de gol de la porteria defensada per Fernanda, però l’esfèric no va acabar d’entrar.

Natasha Lee va ampliar la diferència, just després del descans, amb un xut de cullera. A partir d’aquí, el ritme del partit va baixar, el Gijón ja estava satisfet amb el resultat i al Manlleu li costava generar perill. Tot i això, i en el pitjor moment de les manlleuenques, Júlia Canal va robar una pilota a camp contrari, es va plantar sola davant de porteria i amb una excel·lent definició va marcar el primer del Manlleu, quan faltaven 11 minuts.

La diana va donar embranzida a les manlleuenques, que es van veure dins del partit una altra vegada i van tenir un seguit d’oportunitats clares en els següents minuts. Malgrat tot, no hi va haver més gols i l’esperada falta directa, tampoc va arribar. El conjunt asturià va acabar aixecant la Supercopa.