23 d'abril de 2024

Ciutadans Manlleu demana que la Diada se celebri per Sant Jordi

El partit no va participar en cap acte i afirma que «el 50% dels manlleuencs» se senten «marginats» l'11 de setembre

elter.net 12 de setembre de 2022 a les 10:22
El partit va instal·lar una carpa a la plaça del Mercat aquest diumenge | Cs Manlleu

La plaça del Mercat va acollir aquest diumenge, 11 de setembre, una carpa informativa del partit polític Ciutadans, encapçalada pel seu portaveu, Javier Jiménez, en la qual reclamaven, entre d’altres, que la Diada se celebri per Sant Jordi.

El motiu d’aquesta reclama és que segons Ciutadans, la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre, “margina”, en aquest cas, “el 50% de la població manlleuenca”. En un comunicat, el partit taronja afegeix que “representem el 50% de ciutadans del municipi que veuen com els nacionalistes s’han apropiat dels carrers excloent a tothom qui no pensa com ells”. Per aquest motiu, demanen que la Diada s’ha de celebrar el dia de Sant Jordi, “un dia que tots els catalans celebren i que és una festa dels carrers”. Amb això, afegeixen que l’11 de setembre es basa en “una manipulació de la història”.

Tots aquests arguments els van explicar durant el matí d’aquest diumenge a la plaça del Mercat Municipal, segons el partit, amb desenes de veïns apropant-se a la carpa donant suport a la iniciativa.

Etiquetes:
Política Municipal