26 d'abril de 2024

El CP Manlleu comença l'OK Lliga rebent el Cerdanyola

Les manlleuenques debuten a casa en una competició que s'aturarà a l'octubre per la disputa del Mundial

Raimon Roma 16 de setembre de 2022 a les 12:25
Les manlleuenques, a punt per començar l'OK Lliga | CP Manlleu

Posat el punt final a la preparació a la pretemporada, el primer equip femení del Martinelia CP Manlleu disputa aquest dissabte (18h, en directe a Ràdio Manlleu) la primera jornada de l’OK Lliga.


Les de Jordi Boada reben a casa el Cerdanyola, un dels equips que sempre lluita per estar entre els quatre millors equips de la competició i un rival històricament complicat pels interessos de les manlleuenques. El CP Manlleu afronta el partit amb “optimisme”, com explica el tècnic manlleuenc i amb la recuperació de Nara López, que ha estat lesionada les últimes tres setmanes. “Hem treballat molt bé aquesta pretemporada”, detalla Boada, afegint que l’equip “ha assimilat molt bé les tasques del joc que volem transmetre”.


L’OK Lliga afronta un primer calendari de cinc jornades abans de l’aturada d’un mes a causa del Mundial d’hoquei patins, que es disputarà a finals d’octubre i principis de novembre a l’Argentina en el marc dels World Skate Games. Per això, Jordi Boada declara que és molt important “treure els màxims punts possibles” per afrontar aquesta aturada del calendari amb més confiança. El partit contra el Cerdanyola es disputarà aquest dissabte, 17 de setembre (18h) i es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu, un any més, amb la narració de Dionís Crusellas.

Etiquetes:
Esports