25 d'abril de 2024

Josep Jufré tanca aquest dissabte la seva participació al Giro de Sardegna

La participació al Giro d'Itàlia, pràcticament està descartada per al seu equip, Fuji-Servetto

El Ter 27 de febrer de 2009 a les 10:37
Josep Jufré defensa aquest any els colors de Fuji-Servetto
El ciclista Josep Jufré està competint aquests dies en el Giro de Sardegna. L’osonenc va començar la competició dimarts i l’acaba aquest dissabte. Jufré ocupa la posició 47 a 14 minuts i 27 segons i el seu objectiu és ajudar a l’equip i fer una bona pretemporada.

El Giro de Sardegna està encapçalat per Oscar Gatto. En quarta posició hi ha Jesús del Nero, company d’equip de Jufré, que està a només quatre segons. L’objectiu de l’equip és guanyar alguna etapa i que Jesús del Nero pugi al podi. Josep Jufré és un dels integrants del Fuji-Servetto, sorgit de l’anterior equip Saunier Duval. L’equip manté part dels integrants, però no té cap de files, un fet que pot donar més protagonisme a Jufré.

Després de disputar el Giro de Sardegna, aquest diumenge disputarà la Clàssica d’Almeria. A finals de març participarà a la Volta a Castella-Lleó i, més tard, a la Volta al País Basc. El gran objectiu de Jufré aquesta temporada serà la Volta a Catalunya, ja que la participació al Giro d’Itàlia, pràcticament està descartada.
Etiquetes:
Esports