25 d'abril de 2024

S'instal·laran bústies de residus orgànics pels edificis que no puguin treure els cubells al carrer amb el porta a porta

La ciutadania haurà de recollir els contenidors l'última quinzena d'octubre en un magatzem al Passeig de Sant Joan

Raimon Roma 22 de setembre de 2022 a les 12:23
El dia 1 de novembre entrarà en funcionament el sistema de recollida porta a porta

El dia 1 de novembre començarà a funcionar a Manlleu el sistema de recollida de residus porta a porta i, la setmana vinent, es farà una bustiada a totes les cases de la ciutat per informar de les pròximes reunions ciutadanes i com s’hauran de recollir els contenidors.


De fet, el repartiment dels contenidors és un dels temes que més s’ha estat treballant al consistori als últims dies, especialment, els que recolliran la fracció orgànica. Un tema de preocupació veïnal que la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manlleu, Maite Anglada, va explicar al ple d’aquest passat dimarts. Es col·locaran entre quinze i vint bústies al municipi on els veïns i les veïnes d’aquests blocs podran anar a llençar la matèria orgànica. La conclusió s’ha extret d’un estudi que informa d’aquells edificis que, per densitat d’habitatges, condicions del bloc o per manca d’espai a la via pública no podran deixar els contenidors a la porta.


Aquestes bústies estaran repartides per Manlleu i només seran per la fracció orgànica. Igualment, hi haurà un control, s’identificarà la persona que en fa ús i cada una d’elles serà per una comunitat de veïns en concret, que ja estan informades d’aquesta decisió. A la ciutat també hi haurà bústies per llençar residus del tèxtil sanitari, es podran utilitzar amb una autorització prèviament sol·licitada.


La població haurà de recollir els seus contenidors a l’antic concessionari Renault del Passeig de Sant Joan


A partir del 26 de setembre començarà una bustiada a totes les cases i pisos del municipi informant com serà el repartiment de contenidors i, també, altres qüestions sobre el porta a porta. A més, les pròximes setmanes es faran xerrades informatives al Teatre Municipal obertes a tota la ciutadania. En aquestes s’explicarà com es farà el repartiment de contenidors a tota la ciutadania. S’hauran d’anar a buscar a l’antiga Renault del Passeig de Sant Joan, a tocar amb la rotonda de l’Avinguda de Roma, a partir de l’última quinzena del mes d’octubre. Serà l’únic punt de repartiment.

Etiquetes:
Societat