23 d'abril de 2024

El cim del Monturull, el pròxim repte que proposa el GEM

El punt de trobada serà davant de l'Institut Antoni Pous de Manlleu demà a les 7 del matí

elter.net 24 de setembre de 2022 a les 09:58
Monturull està inclòs en la llista de "Cent Cims" emesa per la FEEC | Toni Planas

El Grup Excursionista Manlleu (GEM) ha preparat per demà diumenge 25 de setembre una marxa fins al cim de Monturull (2.760 m), inclosa en la llista de “Cent Cims” emesa per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El punt de trobada serà davant de l’Institut Antoni Pous de Manlleu a les 7 del matí.


La sortida començarà amb un trajecte de 2h amb cotxe fins a Aransa (Lleida) i després s’agafarà un bus llançadora fins a Pollineres. El cost del trajecte d’anada i tornada és de 7 euros. A partir d’aquest punt, s’iniciarà la caminada de 4h, amb un desnivell de 620m. Els participants hauran de portar esmorzar, dinar i roba per a alta muntanya.


El GEM organitza aquest tipus d’activitats amb l’objectiu d’oferir una jornada agradable amb els companys, en un entorn de muntanya. La seguretat en la sortida és responsabilitat de cadascú i és imprescindible estar federat per la FEEC. La iniciativa rep el suport de l’Ajuntament de Manlleu i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Etiquetes:
Esports