24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu empata a casa contra el Lleida en l'últim partit de pretemporada (2-2)

El CH Mataró planta cara i s'endú l'enfrontament contra el primer equip femení del CP Manlleu (2-1)

elter.net 24 de setembre de 2022 a les 19:23
Els gols de Marc Vilajosana i Isaac van reconduir el partit | Marina Arisa

L'últim partit de pretemporada de l'AEC Manlleu acaba en empat a contra el Lleida (2-2). El conjunt entrenat per Manel Sala va haver de remuntar un partit, que a la mitja part perdia per un gol a zero. El club va aprofitar l'esdeveniment per presentar la plantilla del primer equip i aquest cop el temps ho va permetre.


La darrera prova abans d'encarar la temporada 2022-2023 a Primera Catalana es va jugar ahir a la tarda al Municipal d'Esports. Els manlleuencs van rebre la visita de l'Atlètic Lleida, que competeix en la mateixa categoria, però en el Grup 2. Els gols de Marc Vilajosana i Isaac, que va marcar en l'últim minut, van reconduir un partit que estava perdut. Youssef i Valcárcel van ser els autors de les dianes del conjunt rival.


El Manlleu encetarà la temporada el pròxim diumenge a casa contra l'Escala. Després de gairebé un mes de preparació, l'AEC Manlleu començarà un nou camí a Primera Catalana. 


 


Un gol solitari d'Eli Gurri no és suficient per superar al Mataró


El primer equip femení del CP Manlleu ha visitat aquesta tarda la pista del CH Mataró, un equip que aquesta temporada ha ascendit a l’OK Lliga Iberdrola i que ja va guanyar el seu primer enfrontament  en aquesta categoria contra Las Rozas.


L’empat entre el Manlleu i el Mataró s’ha mantingut gairebé durant tot el partit, però Nina Almirall ha trencat aquest equilibri en els últims minuts de joc.


Cap gol fins a l’inici del segon temps. Eli Gurri ha sigut l’encarregada d’obrir la llauna (29’), però gairebé a continuació, Nina Almirall ha tornat a posar l’empat. Quan faltaven 9 minuts per acabar el duel, la jugadora mataronina ha desencallat el partit amb una diana que ha donat la victòria i els tres punts a l’equip rival.

Etiquetes:
Esports